6 könnyű módja annak, hogy YouTube videókat konvertáljunk MP3 formátumra

Ez a cikk arról szól, hogyan alakíthatja át a YouTube videót MP3 hangfájllá, amelyet letölthet számítógépére vagy okostelefonjára. Sok ingyenes online konverter van, amelyeket használhat, hogy letöltse a YouTube videókat MP3 fájlként, de mivel gyakran használják jogvédett videók letöltésére, néha eltűnnek az internetről. Szerencsére számos megbízható YouTube- MP3 konverter áll rendelkezésre, amelyeket telepíthet Windowsra, macOS-re és Linux-ra, és kiváló minőségű hangfájlokat állítanak elő. Felsorolunk néhányat a legjobb online YouTube-MP3 konverterek közül, amelyeket használhat az Android és az iPhone készülékén, valamint több ingyenes asztali alkalmazást, amelyek kinyerik az audiót bármely YouTube videóból.

Biztonságos online konverterek

Ha olyan online letöltőt keres, amely lehetővé teszi, hogy CD-minőségű hangot nyerjen ki a YouTube videókból, akkor ezek a weboldalak a legjobb lehetőség számodra. Csak tartsd észben, hogy mivel az online letöltőket nem mindig jogi célokra használják, bármikor eltávolíthatják őket.

https://dirpy.com/

Ez a konverter lehetővé teszi, hogy válassza ki a 320 kbps (CD minőség) és az alacsonyabb minőségeket, egészen 32 kbps-ig, a lehető legkisebb fájlokhoz.

https://ontiva.com

Ha hajlandó vagy regisztrálni egy fiókot, akkor akár 320 kbps-ig is letölthetsz. Regisztráció nélkül csak 128 kbps-ot kaphatsz.

https://getx.topsandtees.space

6 könnyű módja annak hogy youtube videókat konvertáljunk mp3

Töltsön le MP3 fájlokat akár 320 kbps minőségben regisztráció nélkül.

https://mp3dl.cc

Bár ez a weboldal nem kínál letöltéseket kifejezetten MP3 formátumban, akár magasabb minőségű fájlokat is letölthetsz FLAC, OGG, AAC és WAV formátumokban. Ezek a formátumok bármely zenelejátszóban lejátszhatóak, amely támogatja az MP3 lejátszást is.

Az alacsonyabb minőségű MP3 fájlokhoz (kisebb fájlok). Ha nem szükséges a legjobb minőség, próbáld ki az alábbi biztonságos lehetőségeket:

https://en.onlinevideoconverter.pro

Tölts le MP3 fájlokat bármely YouTube videóból közepes minőségű változó bitrátában (VBR) formátumban.

https://motionbox.io/tools/youtube-to-mp3

Ez a weboldal néhány egyszerű lépésben 128 kbps MP3 fájlokat hoz létre, fiók regisztráció nélkül. Átalakítás után egyszerűen kattints a három ponton, és válaszd a Letöltés opciót a fájl mentéséhez.

Online YouTube-MP3 konverterek

Az online YouTube-MP3 konverterek gyors módot kínálnak az audió kinyerésére a streaming videókból. Az online konvertereket bármely platformon használhatja – még Androidon és iOS-en is (bár néhány extra lépés szükséges, ha iPhone vagy iPad használatakor). Csak meg kell adnia a videó URL-jét, beilleszteni a letöltőbe, és a weboldal elvégez mindent az Ön helyett. De míg sok online YouTube-MP3 konverter elérhető, nem mindegyik biztonságos.

Bár gyorsak és könnyen használhatóak az online konverterek, volatilisak és megbízhatatlanok lehetnek. Sok online konverter nem csak tele van hirdetésekkel, hanem szennyezheti rendszerét malware-rel is. Annak érdekében, hogy biztonságban letölthesse az MP3-fájlokat, létrehoztunk egy listát biztonságos online letöltőkről, amelyek minőségi audio fájlokat készítenek minden YouTube videóból.

Még így is, óvatosan kell eljárnia – győződjön meg róla, hogy használ blokkolót az reklámok ellen és tartsa naprakészen az antivírus szoftverét, mielőtt bármilyen online letöltőt használna.

A MediaHuman használata (Windows, Mac és Linux)

MediaHuman YouTube to MP3 Converter telepítése

Töltsd le és telepítsd a MediaHuman YouTube to MP3 Converter alkalmazást, amely teljesen ingyenes, egyszerű használatú, és letölthető Windowsra, macOS-re és Ubuntu Linux-ra. Az alkalmazást használhatod arra, hogy kinyerd a 320 kbps-ig terjedő MP3 audiofájlokat (beleértve a lejátszási listák összes videóját is) bármely YouTube videóból.

Ha Windowsra vagy macOS-re telepíted, látogass el a https://www.mediahuman.com/download.html oldalra, majd kattints a Letöltés gombra a Mac vagy Windows 64-bit (vagy 32-bit, a számítógéped architektúrájától függően) opciók közül.

Ha Linuxra telepíted, akkor az alábbi parancsokat használhatod:

sudo add-apt-repository https://www.mediahuman.com/packages/ubuntu
sudo apt-key adv --keyserver hkp://keyserver.ubuntu.com --recv-keys 7D19F1F3
sudo apt-get update
sudo apt-get install youtube-to-mp3

MP3 beállítások testreszabása

Az alapértelmezett MP3 bitrátája csak 192 kbps, ha magasabb minőségű fájlt szeretnél, akkor először gyorsan el kell végezned egy beállítást:

 1. Nyisd meg a MediaHuman YouTube to MP3-át.
 2. Kattints a fogaskerék ikonra és válaszd a Beállítások opciót.
 3. Kattints az Audio kimenet fülre.
 4. A “Kimeneti formátum” alatt válaszd ki a kívánt bitráta beállítást, például 320-at.
 5. Ha szeretnéd, testreszabhatod a fájlnevet is, például “Előadó – Cím” vagy “Cím – Előadó”, valamint a letöltési mappát.
 6. Az ID3 címkéket is testreszabhatod a Fül lapján, mielőtt létrehoznád a fájlokat.
 7. Kattints az OK gombra, ha kész vagy.

A videó vagy lejátszási lista címének másolása

Másold ki a videó vagy a lejátszási lista címét, amit letöltenél. Ehhez csak menj a YouTube videó vagy lejátszási listához a böngésződben, kattints az URL-re, hogy kijelöld, majd nyomd meg az Control + C (PC) vagy Command + C

A ByClick Downloader használata (PC)

A ByClick Downloader telepítése

A ByClick Downloader ingyenes alkalmazást használhatsz arra, hogy magas minőségű MP3 fájlokat töltsön le bármely YouTube videóból. Látogass el a https://www.byclickdownloader.com oldalra Windows PC-d segítségével, kattints a Letöltés gombra az installer letöltéséhez, majd duplán kattints az installer-re az alkalmazás telepítéséhez.

A ByClick Downloader beállításainak kiválasztása

Miután telepítetted az alkalmazást, nyisd meg, majd használd a felső szerszámsort az alábbi beállítások kiválasztásához:

 • Válaszd ki a mappát: Kattints az ikon alatti útra, hogy kiválaszd, hova mentse el az MP3 fájlt.
 • Válaszd ki a formátumot: Válassz MP3-at.
 • Válassz minőséget: A legjobb minőségű (320 kbps) fájlhoz válaszd a Best opciót a “Válassz minőséget” alatt. Vagy választhatsz egyedi beállítást is.

A YouTube videó címének másolása

Mielőtt letöltenéd a videót, nyisd meg a YouTube videót a böngésződben, hogy megkapd az URL-jét. Kattints az URL-re, hogy kijelöld, majd nyomd meg az Control + C (PC) vagy Command + C (Mac) gombokat a másoláshoz.

A letöltés végrehajtása a ByClick segítségével

Térj vissza a ByClick-hez, majd kattints a Paste URL gombra. Megjelenik a videó előnézete, majd a ByClick azonnal letölti az MP3-at a számítógépedre. Ha a fájl elkészült, “Letöltés kész” feliratot látsz a csempén.

Az Open Video Downloader használata (Windows, Mac, & Linux)

Az Open Video Downloader letöltése

Töltsd le az Open Video Downloader-t a https://jely2002.github.io/youtube-dl-gui oldalról. Ez egy nagyon biztonságos és ingyenes nyílt forrású YouTube letöltő, amely nagyszerű minőségű hangfájlokat készít. Ezt az eszközt Windows és macOS rendszeren is használhatod bármely YouTube videó letöltéséhez MP3 hangfájlként.

 • Ha Windows-t használsz, kattints a GET ikonra az eszköz Microsoft Store-ban történő telepítéséhez, majd kövesd az utasításokat a telepítéshez.
 • macOS vagy Linux esetén kattints a Letöltés gombra, majd duplán kattints a DMG fájlra a telepítéshez.

A YouTube videó címének másolása

Az MP3-ként történő letöltéshez nyisd meg a YouTube videót bármely webböngészőben.

Kattints az URL-re, hogy kijelöld, majd nyomd meg az Control + C (PC) vagy Command + C (Mac) gombokat a másoláshoz.

Az Open Video Downloader indítása és használata

Miután telepítetted, megtalálod az Open Video Downloader-t a Windows Start menüben vagy a Mac alkalmazások mappájában.

Illesszd be a másolt URL-t a felső sávba. Ha a YouTube videó címe nem jelenik meg automatikusan az alkalmazás felső sávjában, akkor jobb kattintással válaszd a Beillesztés opciót.

Kattints a + ikonra, majd az Open Video Downloader kiértékeli a videót és lehetőségeket ad a letöltésre.

 • Válaszd ki az Audio only lehetőséget az első legördülő menüben. Ez megváltoztatja a második menüben elérhető lehetőségeket.
 • Alapértelmezetten a Best lehetőség van kiválasztva a minőség szempontjából. Ha kisebb fájlméretre van szükséged, és nem érdekel a tiszta hangminőség, akkor itt választhatod a Worst opciót.
 • Kattints a Letöltés gombra. Ez a lefelé mutató nyíl a jobb oldalon. Az MP3 verziója a videónak most letöltődik a számítógéped alapértelmezett letöltési mappájába.

A SnapDownloader használata (Windows & Mac)

A SnapDownloader letöltése

Töltsd le a SnapDownloader próbaverzióját a PC vagy a Mac számítógépedre. A SnapDownloader nagyszerű választás, ha kiváló minőségű MP3-at szeretnél letölteni bármely YouTube videóból, valamint más oldalak videóiból, mint például a Facebook és a Twitter. A szoftver nem ingyenes, de van egy korlátozott, teljes funkcionalitású próbaidőszak, amely lehetővé teszi az alkalmazás kipróbálását vásárlás előtt. A letöltéshez látogass el a https://snapdownloader.com oldalra.

A YouTube videó címének másolása

Az MP3-ként történő letöltéshez nyisd meg a YouTube videót.

Kattints az URL-re, hogy kijelöld, majd nyomd meg az Control + C (PC) vagy Command + C (Mac) gombokat a másoláshoz.

A SnapDownloader használata

Húzd át a másolt URL-t a SnapDownloader-be. Ezt tedd meg a jobb egérgombbal történő kattintással a SnapDownloader tetején található mezőre, majd a Beillesztés opció kiválasztásával.

Válaszd ki az Audio lehetőséget az Output Format menüben a bal oldalon.

Válaszd ki az MP3 lehetőséget az Output Format menüből. Most már az MP3 formátumra vonatkozó audio minőségi beállításokat láthatod.

Válassz egy MP3 minőséget. A legjobb minőség érdekében válaszd a 320 kbps-ot. Ha kisebb fájlméretre van szükséged, akkor választhatsz egy alacsonyabb bitrate-et.

Az új fájlok letöltési mappájának meghatározásához kattints a Downloads fülre a tetején, majd válassz más konfigurációs beállításokat is.

Kattints a Letöltés gombra. Ez menti az MP3 fájlt a számítógépedre.

Hogyan használjuk az online MP3 konvertert iPhone és iPad készüléken?

Töltse le a Readdle dokumentumokat

Az alkalmazás lehetővé teszi, hogy letöltse a fájlokat az online YouTube letöltőkből, ami Safari-ban vagy Chrome-ban nem lehetséges. Az alkalmazás letöltéséhez nyissa meg az App Store alkalmazást, majd a következőket tegye meg:

 • Koppintson a keresésre az alsó jobb sarokban.
 • Koppintson a képernyő tetején lévő keresősávra.
 • Írja be “readdle dokumentumokat”.
 • Koppintson az “Ugrás” feliratra a “Dokumentumok – Fájlolvasó. Böngésző.” cím mellett. Ez egy olyan alkalmazás, amelynek szürke “D” ikonja van a bal felső sarokban, és sárga és zöld színezésű.

Navigáljon a webböngészőre

A “Dokumentumok” alkalmazás beépített böngészőjének megnyitásához koppintson a navigációs iránytű ikonra az alsó jobb sarokban.

Látogasson el egy biztonságos online YouTube konverterre a böngészőben

Nézze meg a YouTube to MP3 konverterek listánkat, hogy találjon egyet. Ha az általuk használt oldal nem működik, próbáljon meg egy másik letöltőt.

Másolja a YouTube videó URL-jét, amelyet letölteni szeretne

A legegyszerűbb módja annak, hogy másolja a videó URL-jét, hogy kapcsolódjon a YouTube alkalmazáshoz, majd keressen rá a videóra. Amikor megnyitja a videót, koppintson a “Megosztás” gombra, majd koppintson a “Hivatkozás másolása” lehetőségre.

Töltse le a YouTube videót az alkalmazásba

Visszatérve a “Dokumentumok” alkalmazáshoz, illessze be a másolt URL-t a címsorba. A videó betöltése után megjelenik egy letöltési gomb, amelyre kattintva letöltheti a YouTube videót az alkalmazásba. A videó a Dokumentumok app letöltési mappájába kerül.

Hogyan használjuk az Online MP3 konvertert iPhone-on és iPad-en

Töltsük le a Documents by Readdle alkalmazást

Ez az alkalmazás lehetővé teszi, hogy letöltse az online YouTube letöltőkből a fájlokat, amely nem lehetséges a Safari vagy a Chrome böngészőben. Az alkalmazás letöltéséhez kövesse az alábbiakat:

 1. Nyissa meg az App Store alkalmazást.
 2. Kattintson a jobb alsó sarokban található Keresés gombra.
 3. Írja be a documents by readdle keresőmezőbe.
 4. Kattintson a GET gombra a “Documents – File Reader. Browser.” című elem mellett. Ez az alkalmazás egy szürke “D” ikon a bal felső sarokban.

Használjuk a Documents webböngészőjét

 1. Az alkalmazás használatához meg kell nyitnia a webböngészőt. Ehhez kattintson az alsó jobb sarokban található Browser iránytű ikonra.
 2. Nyissa meg a biztonságos online YouTube konvertert a böngészőben. Nézze meg a YouTube-ot MP3 konverterek listáját, hogy találjon egyet.
 3. Ha az oldal nem működik, próbáljon ki egy másik letöltőt.
 4. Másolja a YouTube videó URL címét. A legegyszerűbb módja annak, hogy ezt megtegye, hogy átvált a YouTube alkalmazásra és keresi a videót. Amikor megnyitja a videót, koppintson a megosztás ikonra, majd válassza a Link másolása lehetőséget.

Illessze be a YouTube video URL címét a Documents böngészőjébe

A webes konverternek egy mezője van, amelybe beillesztheti az URL-t. Az URL beillesztéséhez egyszerűen koppintson és tartsa lenyomva a lap tetején található mezőt, majd válassza a Beillesztés lehetőséget.

Válassza ki az MP3 letöltési lehetőséget

A konverterektől függően különböző lehetőségek állnak rendelkezésre, de általában az Audio vagy MP3 fülre kell kattintania, hogy megtalálja a kívánt minőséget.

Válassza ki az MP3 letöltési lehetőséget

Az általad választott minőségtől függően megjelenik a lehetőség a mentésre, átalakításra vagy letöltésre.

Jelenleg azt nézed: 6 könnyű módja annak, hogy YouTube videókat konvertáljunk MP3 formátumra