Viszkető bal kéz: Mit jelent és mit kell tenni vele?

Az érzed, hogy viszket a bal kezed és elkezdesz aggodni: vajon változik a szerencséd? Kellene kisétálnod és venned egy lottószelvényt? Vagy inkább tedd félre a pénzed egy esős napra? Sok babona kapcsolódik a viszkető bal kézhez, melyek többsége a pénzzel van összefüggésben. Habár nincs tudományos bizonyíték a babonák mögött, azok sok ötletet adnak számunkra arra, hogy mire számíthatunk és hogyan javíthatjuk szerencsénket. Összeállítottunk egy útmutatót arról, hogy mit jelent a viszkető bal kéz különböző kultúrákban és hitrendszerekben, valamint mit tehetünk, ha magunkon érezzük azt a viszketést. Olvass tovább, hogy megtudd, hogyan értelmezheted a viszketést!

Dolgok, amiket tudnod kell:

  • Sok kultúrában a viszkető bal kéz vagy tenyér rossz szerencsét jelent. Gyakran pénzzel kapcsolatos.
  • Néhány hagyomány szerint a viszkető bal kéz egy férfi számára rossz szerencsét jelent, de egy nő számára jó szerencsét hoz.
  • Egyes babonák szerint a viszketést fa segítségével megvakarva javíthatod a szerencsédet.
  • Tarts nyitott elmét és ne feltételezd a legrosszabbat. Néha a rossz szerencse után jó szerencse következik.

Általános jelentések egy viszkető bal kéz esetében

viszkető bal kéz mit jelent és mit kell tenni vele

Bad Luck jelzése a nyugati kultúrában

Az itchy bal kéz jelentése a nyugati kultúrában rossz szerencsét jelent. Lehet, hogy valami jelentéktelen dologról van szó, mint egy defekt vagy vita egy baráttal, de lehet komolyabb probléma is, mint például munkahely elvesztése. Azonban sosem lehet tudni biztosan. De lehet, hogy a közeljövőben nehézségekkel kell majd szembenézned.

Ne feltételezd a legrosszabbat. Néha a rossz és jó szerencse egyszerre érkezhet, például egy új barát szereztél, miközben váratlan számlát kaptál. Egy rossz szerencsés eset nem feltétlenül jelenti az egész történetet.

Emlékezz arra, hogy a rossz szerencse átmeneti. Bármi történik is, az elmúlik, és új lehetőségek nyílnak meg előtted.

Pénzügyi problémákra utaló jelzés

Ha a bal tenyered viszket, akkor pénzügyi veszteség előtt állhatsz. A héber Bibliában az itchy bal tenyér rossz előjelnek számít a pénzügyi helyzetedre nézve. Lehet, hogy magasabb telefon számlával kell szembenézned ebben a hónapban, vagy csökkenhet a háztartási jövedelmed. Sőt, akár azt is jelentheti, hogy az egész gazdaság nehéz időszakot fog átélni. Bármi is az ok, pénzügyi problémák lehetnek az előtted álló időszakban.

Légy óvatos a pénzeddel. Figyeld a költési szokásaidat, és kerüld azokat a dolgokat, amiket valójában nem is szükséges megvásárolnod.

Ne zárkózz el az esetleges helyzeteid elől, hanem emlékezz arra, hogy a pénzvesztés nem mindig rossz dolog. Talán a veszteség jótékony célra megy majd, vagy lehetőséget ad arra, hogy nagyobb pénzügyi fegyelemre tegyél szert, ami hosszú távon megtérülhet.

A viszkető bal kéz jó pénzügyi szerencsét is jelezhet

Ír babona

Néhány esetben az itchy bal kéz jó pénzügyi szerencsét is jelezhet. Az ír babona például azt mondja, hogy az itchy bal kéz azt jelenti, hogy hamarosan pénzt fogsz kapni – bár ahhoz, hogy ez valóra váljon, az illetőnek a tenyerébe kell köpnie. Azonban, ha az itchy jobb kéz viszket, akkor az azt jelenti, hogy hamarosan pénzt kell majd fizetned, és a kézbe köpés ebben az esetben nem segít.

Az itchy bal kéz jelentése és a szerencsevágy

A szerencsevágy minket arra ösztönöz, hogy kockázatot vállaljunk. 2010-ben például egy nő New Yorkból 64 millió dollárt nyert a lottón, miután viszketni kezdett a bal tenyere. Nem azt mondjuk, hogy a viszketés okozta a nyereményét, de az biztos, hogy valami jó érzésre vezette őt.

Nemek és az itchy bal kéz jelentése

Az itchy bal kéz jelentése azon is múlhat, hogy milyen nemű az illető. Néhány indiai hagyomány szerint az itchy bal tenyér pechnek számít a férfiak számára, de szerencsét jelent a nők számára. A fordítottja is igaz: az itchy jobb tenyér szerencsét jelent a férfiak számára, de a nők számára pechnek számít.

Ha nem azonosulsz sem a női, sem a férfi nemmel

Ha sem nőnek, sem férfinak nem azonosulsz, akkor az itchy bal vagy jobb tenyered jelentése kevésbé lehet egyértelmű.

Más lehetséges jelentések

Viszkető bal ujjak

Ha a bal ujjaid viszketnek, az azt jelentheti, hogy valaki hiányzik neked. Néhány babona szerint, ha a bal kéz ujjai viszketnek, az azt jelenti, hogy valaki nagyon gondol rád és nagyon hiányzol neki.

Ha olyan személy jut eszedbe, akivel régóta nem beszéltél, amikor a bal ujjaid viszketnek, talán érdemes kapcsolatot felvenni vele.

Viszkető bal gyűrűsujj

Ha a bal gyűrűsujjad viszket, az azt jelentheti, hogy hamarosan meghívnak az esküvődre. Ez lehet azt jelenti, hogy kérnek majd meg téged a házasságkötésre (vagy te kérni fogod valakit), vagy találkozol valakivel, akivel később szeretnél összeházasodni.

Ha már házas vagy, vagy egyáltalán nincs érdeklődésed a házasság iránt, akkor az viszkető gyűrűsujj lehet, hogy azt jelzi, hogy valaki, akit ismersz, hamarosan megházasodik.

Mindkét kéz viszket?

Ha mindkét kéz viszket, az azt jelentheti, hogy a spirituális energiád egyensúlyban van. Ezt különbözőképpen lehet értelmezni, de azt jelentheti, hogy pozitív energiák és pénz befolyása érkezik az életedbe. Használhatod ezt hasonlóan egy kiegyensúlyozott csekkhez vagy hintához, amely mindig pontosan vízszintes.

Ha bizonytalan vagy, meditálj és gondolkodj azon, hogy mi változott az életedben az utóbbi időben, ha bármi, és hogyan hoztak ezek az új dolgok egyensúlyt az életedben. A változások megértése segít megerősíteni az életedben jelenlévő pozitív erőket, miközben segít megbirkózni az akadályokkal és a stresszel.

Mit tehetsz, ha a bal kezed viszket?

Próbáld meg vakarni a viszkető területet egy faággal. Néhány kelta hagyomány szerint az itchy bal tenyér vakarása faággal a szerencsét javítja.

Ha lehetőséged van rá, kerüld a körmöd használatát a viszketés csillapítására.

Ha a viszketés továbbra is fennáll, és sok kellemetlenséget okoz, konzultálj orvossal. Ők segítenek azonosítani és kezelni az esetleges egészségügyi problémákat.

Mit jelent az, ha a jobb kezed viszket?

Az itchy jobb kéz jó pénzügyi szerencsét is jelezhet. Ez akár fizetésemelés, lottónyeremény vagy akár egy váratlanul alacsonyabb havi számla formájában is megjelenhet. Ha szerencsésnek érzed magad, vegyél egy lottószelvényt vagy próbáld ki a szerencsejátékot.

A jobb kéz viszketése más jelentéssel is bírhat. A konkrét babonától függően jó vagy rossz pénzügyi szerencsét jelenthet, de azt is jelentheti, hogy hamarosan találkozol valakivel új személyében, vagy elérkezett az idő egy nehéz döntés meghozatalára, amely életedet befolyásolhatja.

Jelenleg azt nézed: Viszkető bal kéz: Mit jelent és mit kell tenni vele?