Hogyan léphet kapcsolatba a PlayStation-nel

A PlayStation a Sony Interactive Entertainment által gyártott nagyon népszerű videojáték-márka, amely tartalmaz konzolokat, játékokat, online tartalmakat és sok más formájú játékmediát. A PlayStation büszke ügyfélszolgálatára és elégedettségére, ezért ha kapcsolatba szeretne lépni velük, valójában nagyon könnyű megtenni. Több lehetőség is áll rendelkezésére, hogy közvetlenül kapcsolatba lépjen egy ügyfélszolgálati képviselővel vagy üzenetet küldjön a PlayStation-nek.

Hogyan lépjünk kapcsolatba a PlayStationnel telefonon, e-mailben vagy levélben

Telefonálás

Hívja a 1-800-345-7669 számot, hogy azonnali segítséget kérjen a PlayStationtől. Bármilyen telefont használhat, hogy az ingyenes nemzetközi számot tárcsázza a PlayStation ügyfélszolgálatához, 8:00 és 20:00 óra között a Pacific Standard Time (PST) időzóna szerint, hogy közvetlenül beszélhessen egy képviselővel. Magyarázza el a problémát vagy az ügyet, amivel szembenéz, hogy segíthessenek Önnek.

Az ügyfélszolgálati vonal hívása a leggyorsabb módja annak, hogy kapcsolatba lépjen a PlayStationnel a technikai problémák vagy fiókproblémák megoldása érdekében, amelyekkel szembenéz.

Tartsa kéznél fiókadatait, hogy a képviselő jobban tudja segíteni Önt.

Levélírás

Írjon levelet a Sony Interactive Entertainment LLC-hez, ha jogi ügyben kapcsolatba szeretne lépni a PlayStationnel. Írjon egy szakszerű levelet, amely magyarázza az ügyet vagy részletezi, hogy miért kapcsolatba a PlayStationnel. Tartalmazza a fiókadatait és elérhetőségeit, hogy a PlayStation értesíthesse Önt, amikor megkapja a levelet. Címzettje a Sony Interactive Entertainment LLC, a PlayStation gyártója és tulajdonosa, kérjen választ a levelére.

A levélírás jó módja annak, hogy kapcsolatba lépjen a PlayStationnel jogi vagy pénzügyi ügyben, amelynek az a témája.

Küldje el levelét ajánlott levélként, hogy biztos lehessen abban, hogy megkapta.

A levél címe:

  • Sony Interactive Entertainment LLC
  • 2207 Bridgepointe Parkway
  • San Mateo, CA 94404
  • United States of America
hogyan léphet kapcsolatba a playstationnel

Hogyan küldjünk e-mailt a PlayStationnek és hogyan kérjünk hivatalos választ

E-mail küldése

Küldjön e-mailt az official.support@hu.playstation.com címre, ha hivatalos választ szeretne kapni. Nyissa meg az e-mail fiókját egy böngészőben vagy a telefonján és írjon egy részletes üzenetet, amely magyarázza a problémáját vagy az ügyet, beleértve azokat a lépéseket, amelyeket már megtett a probléma vagy az ügy megoldása érdekében. Tartalmazza fiókadatait és elérhetőségeit, és kérje a PlayStation támogatását, hogy vegye fel Önnel a kapcsolatot, hogy megbeszéljék.

Ha üzleti helyzetben használja az e-mailt, kövesse a formális írott levél formátumát. Kezdje üdvözléssel, zárásként pedig használhat meleg üdvözletet vagy baráti üdvözletet. Ha mellékletet küld, ellenőrizze, hogy helyesen küldte-e el.

Még akkor is, ha az Egyesült Királyságon kívül él, a PlayStation képviselője képes lesz továbbítani az e-mailt a megfelelő osztályhoz vagy helyszínhez, ha szükséges.

E-mail küldése médiaérdeklődéshez vagy sajtóközleményhez

Ha sajtótag vagy hivatalos sajtóközleményt vagy állásfoglalást keres a PlayStationtől, használja az online űrlapot. Nyisson meg egy böngészőt és menjen a playstation.com/en-us/media-inquiry-form-playstation4/ oldalra. Adja meg nevét, azt az intézményt, ahol dolgozik, az e-mail címét és írjon egy rövid üzenetet, amelyben kéri a PlayStation állásfoglalását. Ellenőrizze a beérkező e-maileket a válaszért.

Ha egy héten belül nem kap választ, küldjön egy e-mailt az érdeklődésével kapcsolatban.

Hasznos tipp:

Az e-mail tárgy sorában tartalmazza fiókadatait, nevét és üzenete rövid leírását, hogy a PlayStation támogatása könnyen hivatkozhasson rá. Például írhatja: “Fiók # 123456 – Jack Smith – Sérült konzol”.

Hogyan élő chaten keresztül beszéljünk az ügyfélszolgálattal

Előkészületek az élő chathez

Látogasson el a PlayStation weboldalára a http://playstation.com/ címen. Nyisson meg egy böngészőt és írja be az URL-t a keresősávjába, hogy megnyissa az hivatalos PlayStation weboldalt. Engedélyezze a weboldal teljes betöltését, hogy az összes funkció aktív legyen. A tartózkodási helyétől függően, átirányítják az Ön régiójához illeszkedő PlayStation weboldalra.

Például, ha az USA-ban él, akkor átirányíthatják az oldalra http://us.playstation.com.

A tartózkodási helytől függetlenül, és attól függetlenül, melyik oldalra irányítják át Önt, továbbra is elérheti ugyanazokat a funkciókat és használhatja az élő csevegési szolgáltatást.

Ha nehézséget tapasztal az oldal megtalálásában, használjon egy keresőmotort, mint például a Google vagy a Bing, és írja be a “playstation website” vagy “playstation weboldal” keresőszavakat az oldal megjelenítéséhez.

Bejelentkezés a PlayStation fiókba

Jelentkezzen be a PlayStation fiókjába vagy hozzon létre egy újat. Nézze meg az oldal jobb felső sarkában található “Bejelentkezés” feliratú gombot. Kattintson a linkre, majd adja meg fiókadatait vagy felhasználói profiladatait a bejelentkezéshez. Ha még nem hozott létre online fiókot, kattintson az új fiók létrehozása lehetőségre, majd töltse ki az adatait és hozzon létre egy fiókot.

Az élő chat funkció használatához fiókkal kell rendelkeznie és be kell jelentkeznie a felhasználói profiljába.

Hogyan beszéljünk az ügyfélszolgálattal élő chaten keresztül

Előkészületek az élő chatre

Válassza a lehetőséget az ügyfélszolgálattal való csevegésre. Miután bejelentkezett, keresse meg az “Súgó” feliratú ikont. Kattintson rá, hogy megnyissa a lenyíló menüt, majd válassza az “Élő Chat” lehetőséget. Átirányítják egy új oldalra, amely tartalmazza a mezőket, ahol röviden leírhatja a problémáját és további információkat adhat meg, hogy a képviselő jobban tudja segíteni. Adja meg az információkat, majd kattintson az “Élő Chat indítása” gombra.

Ha nem tudja felhívni az ügyfélszolgálati vonalat, vagy technikai problémával küzd a konzoljával, használja az élő chat funkciót.

Az élő chat funkcióra való áttérés után néhány percen belül kapcsolatba kell kerülnie egy képviselővel.

Beszéljen az ügyfélszolgálati képviselővel

Mondja el a problémáját az ügyfélszolgálati képviselőnek. Amikor az élő chat megkezdődik, az ügyfélszolgálati képviselő bemutatkozik és megkérdezi, hogyan segíthet Önnek. Udvariasan magyarázza el a problémát vagy az ügyet, amellyel küzd, és tájékoztassa őket azon lépésekről vagy intézkedésekről, amelyeket már megtett a probléma megoldása érdekében. Válaszoljon minden kérdésre, amit feltesznek, és dolgozni fognak az Ön segítésén.

Kerülje a durva vagy vulgáris nyelvezet használatát, mert ez esetben ki lehet rúgva az élő chatről.

Az élő chat használata nagyszerű módja annak, hogy gyorsan kapcsolatba lépjen a PlayStation ügyfélszolgálatával.

Twitteren történő kapcsolatfelvétel az Ask PlayStationnel

Twitteren keresztüli kapcsolatfelvétel

Látogasson el a PlayStation Twitter oldalára a következő linken: https://twitter.com/askplaystation. Nyisson meg egy webböngészőt, és gépelje be a hivatkozást az @AskPlayStation Twitter oldal eléréséhez, vagy használja a Twitter alkalmazást okostelefonján vagy táblagépén. Győződjön meg róla, hogy bejelentkezett a fiókjába, hogy felvehesse a kapcsolatot az oldallal.

Küldjön egy tweetet az oldalra, amelyben arra kéri az Ask PlayStation támogatását, hogy vegyék fel Önnel a kapcsolatot. Válassza ki az @AskPlayStation oldalra történő tweet lehetőséget, majd írjon egy rövid üzenetet, amely röviden magyarázza el a problémát vagy az ügyet, amellyel küzd. Kérje az Ask PlayStation támogatását, hogy vegyék fel Önnel a kapcsolatot a Twitteren keresztül, hogy segítsenek megoldani a problémát.

Egy tweet küldése a játékokkal, online tartalmakkal vagy konzolokkal kapcsolatos problémáról vagy kérdésről nagyszerű módja annak, hogy felkeltsük a PlayStation figyelmét és választ kapjunk.

Ne tartalmazzon személyes vagy pénzügyi információkat egy nyilvános tweetben, hogy megvédje magát.

Például posztolhat valami hasonlót: “Szia! Az én PlayStation-öm repedéssel érkezett. Lehet, hogy kapok egy újat, vagy kicserélhetem az áruházban?”

Üzenjen közvetlenül, ha személyes információkat is tartalmaz

Ha problémája van a fiókjával vagy egy számlázási üggyel, válassza az opciót, hogy közvetlen üzenetet küldjön az @AskPlayStation oldalra. Részletesen magyarázza el a problémát, valamint azon lépéseket, amelyeket már megtett a probléma megoldása érdekében. Adja meg a fiókjára vonatkozó információkat, és kérje meg őket, hogy vegyék fel Önnel a kapcsolatot az ügyével kapcsolatban.

A közvetlen üzenetek privátak és más emberek nem fogják látni, de azért vigyázzon, és kerülje el a személyes vagy pénzügyi információk, példá

Jelenleg azt nézed: Hogyan léphet kapcsolatba a PlayStation-nel