Hogyan lehet letölteni a fogda fotókat?

Fényképek és letartóztatási nyilvántartások elérhetőek a nyilvánosság számára, így valójában könnyű megtalálni őket. Legyen szó a saját letartóztatási fényképéről vagy egy ügy kutatásáról, mindent megtudhat, amire szüksége van. Olvasson tovább, hogy megtudja, hogyan találhat mugshotokat az interneten a legjobb webhelyek és alkalmazások használatával. Emellett megtanítjuk, hogyan lehet letartóztatási nyilvántartásokat keresni annak érdekében, hogy több információt szerezzen egy adott elkövetőről vagy ügyről.

Találja meg a fogási fotókat online

A FindMugshots weboldalon keresse a fogási fotókat. A weboldalra itt tud lépni: http://www.findmugshots.com/. Adja meg a keresett személy keresztnevét és vezetéknevét, valamint az államot. Kattintson a “Keresés” gombra.

Böngészheti a weboldalt, ha nem tudja a nevét. Menjen a https://www.findmugshots.com/states oldalra, válassza ki a keresett államot, majd válassza ki a megyét vagy várost.

A megye vagy város kiválasztása után a vezetéknév első betűje szerint böngészhet.

Böngésszen a PrisonHandbook weboldalán is. Látogasson el ide: http://prisonhandbook.com/mugshot-search/. A weboldalon válassza ki az államot. Ezt követően egy börtönök listáját kapja meg.

Válasszon ki egy börtönt és olvassa el, hogyan lehet megtekinteni a fogási fotókat. Lehet, hogy talál egy linket a börtön weboldalára, ahol keresni tud a fogási fotók között. A linkek a lapon alul találhatóak a “Linkek és források” alatt, tehát görgetje le az oldalt.

Nem minden börtön engedélyezi a fogási fotók online megtekintését.

Keresse fel az állami büntetés-végrehajtás honlapját

Minden amerikai államnak van honlapja, amelyen keresztül megtudhat információkat a fogvatartottról. Néhány állam nyilvánosságra hozza a fogási fotókat is.

Típusítsa be “saját állama” és “büntetés-végrehajtás” szavakat a kedvenc webböngészőjébe.

Az állami büntetés-végrehajtás honlapjainak linkeit itt találhatja: https://www.usa.gov/corrections.

A honlapon keressen olyan linket, amely “Fogvatartott keresése”, “Bűnöző keresése”, “Fogvatartott-kereső” vagy ehhez hasonló feliratot tartalmaz. Általában a fogvatartott számára vagy a nevére lehet keresni.

Keresse meg az állami szexuális bűnelkövető nyilvántartást is. Az Egyesült Államokban minden állam rendelkezik szexuális bűnelkövetői nyilvántartással, amelyet a Google keresőjében is megtalálhat. A szexuális bűnelkövetői nyilvántartás jó forrás, mert tartalmazhat fogási fotókat olyan államokban is, amelyek általában nem biztosítják a fogási fotók nyilvánosságát.

A keresést egyszerű információk, például a bűnöző nevének megadásával el lehet indítani. Ha az összes elkövetőt meg szeretné tekinteni a környékén, akkor keresési lehetőséget kell találnia a hely szerinti keresésre is.

A személynek szexuális bűncselekményért kell elítélni ahhoz, hogy információi megjelenjenek a nyilvántartásban. Ennek megfelelően a fogási fotók száma korlátozott lehet.

Ellenőrizze a helyi seriff- és rendőrkapitányságok webhelyeit is. Néhány rendőrségi szerv ingyenesen elérhető fogási fotókat is közzétesz a weben. Azonban nem sokan teszik ezt, így ez nem az első hely, ahol keresni kellene. Tudnia kell, hogy melyik megyében fogták el a személyt.

hogyan lehet letölteni a fogda fotókat

Használjon alkalmazást. Letölthet néhány alkalmazást okostelefonjára, és kereshet a fogási fotók között. Egy népszerű alkalmazás a

Fogási jegyzőkönyvek keresése

Látogasson el a rendőrségre. A helyi rendőrségi állomáson elérhetőek lehetnek a város fogási jegyzőkönyvei. Menjen be az irodába a normál munkaidőben, hogy kérjen egy jelentést. Lehet, hogy ki kell töltenie egy űrlapot és fizetnie kell egy feldolgozási díjat.

A fogási jegyzőkönyvek nyilvános adatok, így általában elérhetőek. Azonban az elérhetőség valódi mértéke a helytől függ. Néhány helyen csak jogászok szerezhetik meg a jegyzőkönyveket, míg más jegyzőkönyveknek eltávolítják azonosító információit.

Látogasson el a megyei bíróságra. A kisebb megyéknek általában nincs online adatbázisa, amelyben kereshetne. Ehelyett el kell látogatnia a bíróságra. Menjen a bíróságra abban a megyében, ahol a személyt letartóztatták.

Ha a bíróság messze van, hívja fel őket, és érdeklődjön, hogy hogyan találhat fogási jegyzőkönyveket. Az ügyintéző elmagyarázza a folyamatot.

Keresse meg egy állam vagy megye weboldalát. Néhány állam ingyenesen hozzáférhetővé teszi a fogási jegyzőkönyveket online. Ellenőrizze mind a megyei bíróság, mind a helyi rendőrség webhelyeit. Adja meg a személyről rendelkezésére álló információkat, beleértve a nevüket és születési dátumukat.

Ellenőrizze a Szövetségi Börtönügyi Hivatal webhelyét

Az Egyesült Államokban a szövetségi bűncselekményekkel vádolt embereket szövetségi börtönben tartják fogva. A fogvatartottak után a Szövetségi Börtönügyi Hivatal webhelyén lehet keresni.

Ezen a webhelyen nem állnak rendelkezésre fogási jegyzőkönyvek. Azonban megmondja, hogy a személy valaha is szövetségi börtönben volt-e, és mikor szabadult. Az oldalon található információk egészen 1982-ig nyúlnak vissza.

Fizessen elő hátterellenőrzésre. Sok online weboldal gyűjti a fogási jegyzőkönyveket. A személy neve és a letartóztatás helye alapján kereshet.

Vigyázzon, hogy a legtöbb online oldal pénzért adja ki az információkat. Általában ezt nem hirdetik a kezdőoldalukon. Ehelyett végzik a jelentést, majd megmondják Önnek, hogy mennyit kell fizetnie a hozzáférésért.

Néhány weboldal ingyenesen kínálhatja az információkat, de meg kell keresni őket. Messze a legtöbb weboldal fizetési kötelezettséget ír elő.

Jelenleg azt nézed: Hogyan lehet letölteni a fogda fotókat?