Hogyan lehet kapcsolatba lépni Drakéval?

Drake egy Grammy-díjas rapper, színész és producer, több sikeres albummal és kislemezzel. Bár Drake nem rendelkezik nyilvánosan közzétett e-mail címmel vagy levelezési címmel, ahol elérheted, mégis aktívan posztol a közösségi médiafiókjain. Bár nincs garancia arra, hogy választ kapsz Drake-től, küldhetsz neki üzenetet vagy hozzászólást a posztjaira. Ha Drake fellép a közeledben, menj el a koncertjére, és maradj a helyszínen, hogy esetleg találkozhass vele, és röviden megismerkedhess vele.

Online eléréssel kapcsolatos tippek

Drake Facebook oldalára való posztolás megkísérlése. Keress rá a Facebook-on Drake nevére, majd válaszd ki az oldalt, amelyet a kék pipa jelöl, mint megerősített oldalt. Ha látni szeretnéd a posztjait a hírfolyamodban, kattints a Like gombra. Ha válaszolni szeretnél valamire, amit Drake posztolt, a válaszodat minél hamarabb posztold, hogy az a legfelső komment legyen. Az üzeneted elején írd be “@Drake”-et, hogy megjelöld őt, így értesítést kap. Kapcsold a hozzászólást a képhez vagy a poszthoz, hogy ne tűnj spam fióknak.

Az oldalt itt találod: https://www.facebook.com/Drake.

Kattints az oldal tetején található Üzenet gombra, hogy privát üzenetet küldj neki.

Twitteren a @Drake-nek írhatod nyilvánosan az üzeneted. Keresd meg a Twitter keresőjében a @Drake-et, és kattints a Követés gombra, hogy láthasd a posztjait a főoldaladon. Amikor Drake posztol egy tweetet, próbálj meg mielőbb rá válaszolni, hogy nagyobb esélyed legyen, hogy ő először látja a válaszodat. Beszélj arról, hogy mit szeretsz a zenéjében, érdeklődj a turnéidőpontokról, vagy beszélgetj a Toronto Raptors kosárlabdacsapatról, mivel ő is rajongó. Kattints a Tweet gombra, hogy elküldd az üzenetedet, és meglásd, hogy reagál-e rá.

A Twitter oldalát itt követheted: https://twitter.com/Drake.

Drake nem engedélyezi a közvetlen üzenetküldést a Twitter-fiókján keresztül.

Próbálj meg olyan hashtag-eket használni, amelyek tartalmazzák az albumai vagy népszerű dalai nevét, hogy más Twitter-felhasználók is több figyelmet szenteljenek azoknak.

Instagramon történő üzenetküldés és kommentelés

Üzenetet vagy hozzászólást hagyhat az @champagnepapi Instagram oldalán. Keress rá az @champagnepapi-ra az Instagramon, majd kattints a Követés gombra, hogy láthasd a fényképeit a főoldalon. Ha válaszolni szeretnél valamelyik fényképére, hagyd el az alábbiakban található kommentet, hogy megjelöld Draket a posztban. Próbáld meg minél hamarabb válaszolni, miután ő posztolta a képet, hogy a kommented a legfelső helyen jelenjen meg. Írj olyan kommentet, amely közvetlenül kapcsolódik a fényképhez, különben úgy tűnik, mintha spam-et küldenél.

hogyan lehet kapcsolatba lépni drakéval

Az alternatíva, hogy kattintasz az oldala tetején található Üzenet gombra, hogy privát üzenetet küldj neki.

Az Instagram oldalát itt találod: https://www.instagram.com/champagnepapi/.

Drake foglalása szakmai rendezvényekhez

Keresd Drake adatait az IMDb Pro oldalán, hogy szakmai foglalásokat tudj vele kötni. Keress rá Drake-re az IMDb Pro oldalán, majd keresd meg az “Ügynök” vagy “Reprezentáció” címkét. Találd meg az ügynök telefonszámát vagy e-mail címét, hogy felvehesd velük a kapcsolatot. Mondd el nekik, milyen rendezvényt tervezel, milyen a költségvetésed, és mire számítasz Draketől. Ha az ügynök úgy gondolja, hogy Drake érdeklődhet, akkor értesíti őt, majd ismét kapcsolatba lép veled.

Az IMDb Pro oldalát itt találod: https://pro.imdb.com/name/nm1013044?rf=cons_nm_contact&ref_=cons_nm_contact.

Drake ügynökével csak komoly megkeresések esetén vegye fel a kapcsolatot, például nagy eseményeken való fellépés vagy filmek szereplése kapcsán.

Az IMDb Pro oldalának használata előfizetést igényel, de amikor először regisztrálsz, 30 napos ingyenes próbaverziót kaphatsz.

Figyelem: Kerüld azokat az ellenőrizetlen oldalakat, amelyek Draké ügynökét vagy menedzserét listázzák, mivel az információk elavultak és helytelenek lehetnek.

Drake koncertjein való részvétel

Nézd meg Drake közösségi média fiókjait a turné- vagy show-bejelentésekhez. Kövesd Draket a Facebookon, Twitteren és Instagramon, hogy láthasd, mikor posztol turné dátumokat. Keress olyan koncerteket, amelyek közel vannak a lakhelyedhez, hogy láthasd őt fellépni. Kattints a dátumra, hogy több információt kapj a helyszínről, az időről és a többi előadóról.

Mivel Drake egy népszerű előadó, általában nagyobb helyeken vagy klubokban játszik, így előfordulhat, hogy egy nagyobb városba kell utaznod, hogy láthasd őt.

Vásárolj VIP jegyeket, ha korábbi belépésre és előkelő helyre vágysz. Kattints a koncert dátumára, ha szeretnéd látni Draket, majd keress olyan jegyeket, amelyek a színpadhoz legközelebb vannak. Ellenőrizd, hogy vannak-e elérhető más VIP lehetőségek, amelyek lehetővé teszik a korábbi belépést a helyszínre, vagy más előnyöket biztosítanak. Ha nincsenek VIP jegyek, vagy nem engedheted meg magadnak, akkor is vásárolhatsz más jegyeket, hogy láthasd őt fellépni.

A jegyárak városonként és helyszínenként változnak, de az árak általában több mint 100 USD.

Drake korábban tartott találkozót és üdvözlést a rajongóival, de mostanában már nem. Lehet, hogy nem tudsz találkozni vagy beszélgetni Drakével, még akkor sem, ha VIP jegyed van.

Várakozz a helyszín körül, miután véget ér a koncert, hogy találkozhass Drakével. A fellépés után, hagyd el a helyszínt, majd keresd meg a turnébuszt vagy egy járművet a színpad mögött, ahol Drake talán kijön. Várj türelmesen, hogy láthasd, ha Drake kijön köszönni, vagy kapcsolatba lépni veled és a rajongókkal. Lehetőséged nyílik arra, hogy egy képet készíts vele vagy autogramot kérj tőle.

Jelenleg azt nézed: Hogyan lehet kapcsolatba lépni Drakéval?