Hogyan adjunk valakinek nyakörvet?

A szenvedélyes csókolózás közepette a partnered nyakán ejtett szerelmi harapás csodálatos érzést nyújthat, valamint játékos módon jelzi, hogy “az övé vagy.” De hogyan adj valakinek szerelmi harapást, és mi a legjobb technika? Elmagyarázzuk mindent, amit a szerelmi harapásokról tudni érdemes – hogyan néznek ki, milyen érzés őket kapni, és hogyan válhatsz szerelmi harapás szakértővé.

A szerelmi harapás egy kis véraláfutást hoz létre a bőrön, amelyet a véredények megrongálása okoz. A szakértő szerelmi harapás elérése érdekében először kérdezd meg partnered, hogy ő is szeretné-e ezt, majd válaszd ki a megfelelő helyet, általában a nyakon vagy a vállon. Aztán, óvatosan szívj rá a bőrre, miközben enyhén harapd azt. Hagyd így néhány másodpercig, de ne túl sokáig, nehogy fájdalmat okozz.

Mikor befejezted, engedd el a bőrt, és ellenőrizd, hogy sikerült-e a szerelmi harapás. Ha igen, a bőr pirosas-lila színűvé válik, és néhány nap alatt eltűnik. A legjobb technikák közé tartozik a bőr fokozatosan erősebb szívása és a közepes erősségű harapás.

Fontos, hogy ne erőltesd a szerelmi harapást olyan személyre, aki nem szeretné, és soha ne próbáld meg eltávolítani vagy eltakarni a szerelmi harapást erőszakkal. Ehelyett várj, amíg természetesen eltűnik, és legközelebb próbálkozz egy kevésbé látható területen. A szerelmi harapások nagyszerű módja annak, hogy fokozzátok az intimitást és a szenvedélyt a kapcsolatban, és ha elsajátítod a technikát, igazán különleges élményt nyújthatsz partnerednek.

A csókfoltok megértése

Mi a csókfolt

Egy csókfolt, más néven “szerelmi harapás” vagy “csókjel”, lényegében egy véraláfutás, amelyet azzal okozunk, hogy erősen szívjuk vagy hevesen csókoljuk más bőrét. Kezdetben vörös színű, a bőr alatti vérerek szakadása miatt. Később, a gyógyulás során, lila vagy sötétbarna színűvé válik.

Miért szeretnél valakinek csókfoltot adni

A csókfoltok szenvedély jele. Gyakran a pillanat hevében történnek. A közkeletű vélekedéssel ellentétben, a csókfoltokat fizikai megerősítés és öröm jeléül kellene adni, nem pedig a pár felett gyakorolt tulajdonjog megjelenítése céljából.

Kérj engedélyt először

A csókfolt szexuális jel, ami miatt alkalmatlan az iskolába, munkába vagy nagyszülőkkel való találkozásra. Egyes emberek szeretnék elkerülni a csókfolt miatti kínos pillanatokat, ezért fontos ellenőrizni a csókfoltot kapó személlyel, hogy ők mennyire vannak nyitottak rá.

Ezenkívül a csókfolt kapása némi fájdalommal járhat, ami a hangulatromboló lehet egyes emberek számára. Azonban vannak, akik élvezik ennek a folyamatnak ezt az aspektusát.

Az ön jelének megalkotása

Fokozza a feszültséget

Ne vágjon bele azonnal párja nyakába, és ne rögtön a csókfolt létrehozására törekedjen. Töltse időt először csókolózással és francia csókkal, majd mozgassa az ajkait párja torkára. Kezdje könnyed csókokkal, majd fokozatosan átmenet a keményebb és határozottabb csókokra a torok és a kulcscsont környékén. Ha partnerének úgy tűnik, hogy élvezi, valószínűleg nyugodtan áttérhet a csókfolt adására, de előtte mindig győződjön meg róla.

Ne feledkezz meg az engedély kéréséről

A “csókfolt” nem a legérzékibb szó, amit valaki fülébe suttoghat, ezért ha eddig nem kért engedélyt, most jelezze, hogy szeretne egy jelet hagyni partnerének a bőrén, és figyelje meg, hogyan reagál. A csókfoltok bármilyen bőrtípuson és testrészen működnek. Leggyakrabban a nyakon találhatók, de a könyök hajlatában vagy a belső combon is élvezetes helyek lehetnek.

hogyan adjunk valakinek nyakörvet

Ha tudja, hogy partnere rendkívül zavarban lenne egy látható csókfolt miatt, ne tegye azt a torok közepére, ahol bárki láthatja, és kérdezze meg tőle, hol lenne a legkényelmesebb hely. A nyak oldala vagy hátulja jó választás, ha partnerének hosszú haja van, vagy a kulcscsontok felé közeledhet az váll irányába, így a bőrt egy szokásos, kerek nyakú pólóval is eltakarhatja.

Formálja az ajkait, és helyezze rájuk a bőrt

Képzelje el, hogy az ajkával az “O” betűt formázza, majd nyomja őket határozottan partnerének bőrére, úgy, hogy jó zárást biztosítson, levegő szökésének helyet nem hagyva. Próbálja meg puhának és csábítónak tartani a száját e közben, ahelyett, hogy mereven összeszorítaná azt.

A bőr szívása

Kapillárisok megtörése a bőr alatt

A lényeg, hogy annyira erősen szívja a bőrt, hogy a bőr alatti kapillárisok megsérüljenek, de ne okozzon túl nagy fájdalmat partnerének. Ahhoz, hogy nyomot hagyjon, 20-30 másodpercig kell szívnia. Ne feledje:

  • Tartsa távol a fogait. Nem akarja, hogy fájdalmasan belemarjanak partnerének bőrébe. A fogakat enyhén is lehet használni, hogy fokozzák az élményt, ha partnerének ez tetszik.
  • Tördelje a szívást. Ha úgy érzi, hogy 30 másodpercnyi egybefüggő csókfoltkészítés túl furcsa, próbálja meg 10 másodpercig, majd némi csókolózás, aztán újra 10 másodperc ugyanott, és így tovább.
  • Szabályozza a szájában lévő nyál mennyiségét. Nem szeretne ijesztő nyálcsíkot hagyni partnerének a nyakán, miközben csókfoltot ad, ezért próbáljon lenyelni minden felesleges nyálat.

Finoman fejezze be

Ha befejezte a szívást, próbáljon meg néhány gyengéd csókot adni az érintett területen, ami valószínűleg érzékenyebbnek érezhető most. Folytassa a csókolózást a megszokott módon.

Várjon néhány percet a látható csókfolt megjelenésére

Ahogy egy véraláfutásnál is, a csókfoltot nem látja azonnal. 5 vagy 10 perc elteltével kell megjelennie, és a színe lehet világos rózsaszíntől sötétliláig terjedő.

Sötétítsd, ha partneréd ezt szeretné

Ennek eléréséhez térjen vissza ugyanarra a helyre, és ismételje meg a folyamatot. Vagy ha kérik, váltson másik helyszínre.

Álljon le, ha arra kérik

Lehet, hogy partnerének úgy tűnik, nincs probléma a csókfolttal, de utálja, ahogy érzi magát, amíg csinálja. Vagy partnerének úgy dönt, hogy nem kockáztathatja meg, hogy szülei vagy munkáltatója látja a jelet. Mindig tartsa tiszte

Csókfolt eltakarása

Korrektor használata

A vastagabb smink vagy korrektor hatékony lehet a csókfolt eltakarásában. Csak győződjön meg róla, hogy olyan színt választ, amely megfelel a bőrszínének, és jól eldolgozza.

Színpadi smink extra vastag és sűrű, így arra is visszatérhet, ha valóban nagy csókfoltot próbál eltakarni.

Viseljen sálat

A sál a legjobb barátja, amikor a nyakán lévő csókfoltot próbálja eltakarni, mivel a sál divatos kiegészítő, amit senki nem fog kérdőre vonni (kivéve, ha odakint 100 fok van). Tekergesse a sálat stratégiailag a nyaka köré, és időnként ellenőrizze a tükörben, hogy az anyag nem mozdult-e el, és a csókfolt nincs-e láthatóan.

A nyakon lévő csókfolt eltakarásának további lehetőségei között szerepel a garbó viselése (szintén, amikor az időjárási körülmények megengedik) vagy a haj leengedése, ha elég hosszú.

Takarja le ragtapasszal

Egy ragtapasz hatékonyan takarja el a csókfoltot, és lehetőséget ad arra, hogy gyógyuljon a világ kíváncsi szemei elől.

Gyorsítsa fel a gyógyulást

Az arnika krém állítólag felgyorsítja a zúzódások gyógyulását, ezért a csókfoltok eltüntetésében is hatásos lehet. Számos más házi gyógymód állítólag segít felgyorsítani a gyógyulást, mint például jégcsomag alkalmazása, a csókfolt fésüléssel való dörzsölése, a csókfolt érme súrlása és a csókfolt fogkrémmel való befedése.

Minden ilyen módszer és még több ismertetésre kerül a Csókfolt eltávolítása című cikkben.

Jelenleg azt nézed: Hogyan adjunk valakinek nyakörvet?