Hogyan végezhető el és értelmezhető egy tojás tisztítása?

Ha az energiaszinted nem megfelelő, azt érezheted: rossz kedved lehet, vagy balszerencséd van. Egy tojástisztítás segíthet megszabadulni a negatív energiáktól és újra jól érezni magad. Ebben a cikkben elmondjuk, hogyan lehet elvégezni a tojástisztítást, valamint hogyan lehet értelmezni az eredményeket. Tovább olvasva megtudhatod, hogyan alkalmazhatod a tojástisztítást magadon vagy szeretteiden.

Mi az a tojástisztítás?

A tojástisztítás egy olyan módszer, amely segít megszabadulni a negatív spirituális energiáktól. Az egész világon többféle változata létezik, és az ősi kultúrákra vezethető vissza, mint például a Mesoamerikára, Görögországra és Skóciára. Ma az emberek tojástisztítást alkalmaznak, hogy megszabaduljanak a rossz vagy mérgező energiáktól, amelyek lehúzzák őket.

Mikor érdemes tojástisztítást végezni?

A tojástisztítást akkor érdemes elvégezni, ha szerencsétlennek, szomorúnak, vagy csak egyszerűen nem érzed jól magad.

Hogyan végezhető el a tojástisztítás?

A tojástisztítást saját magadon vagy másokon is elvégezheted. Egyszerűen kell egy tojást venni, majd a kívánt módszer szerint végrehajtani a tojástisztítást.

Hogyan lehet elvégezni a tojástisztítást?

Az egyik módszer, hogy az ember az egész testét átfutatja a tojással, majd eltöri azt. A tojásban található minták és színek értelmezése segíthet az energiamezők feltérképezésében. Más módszerek közé tartozik a tojás körüljárása a test körül, vagy a tojás körül való imádkozás.

Mit jelentenek a tojástisztítás eredményei?

A tojásban található jelek és minták segítségével meg lehet határozni az energiamezők állapotát. A sötét vagy sáros tojást a negatív energiák jelenlétének tekintik, míg a világos, tiszta tojás azt jelzi, hogy az energiamezők tiszták. A tojásban található további jelentések és szimbólumok kulturális és regionális eltéréseket mutathatnak.

Hogyan végezzük el a tojástisztítást?

Tisztítsd meg a tojást só és citromlé segítségével

A tojástisztítás előtt a tojást megtisztítjuk a már felhalmozódott negatív energiáktól. Ehhez egy pohár vízbe adjunk egy kanál sót, majd nyomjunk bele egy kis citromlevet. Az előkészített só és citromlé keverékkel gyengéden mossuk át a tojást, közben imádkozunk. Végül öblítsük le tiszta vízzel és töröljük szárazra.

Bár a tojás tisztítása opcionális, sok spirituális vezető azt javasolja, hogy előtte mindenképpen végezzük el.

Állítsd be az indulati szintedet a tojástisztítás előtt

Ülj le kényelmesen, fogd meg a tojást, és tartsd a kezedben egy kis időt, hogy az felmelegedjen. Tisztítsd meg az elméd, majd gondolj arra a negatív energiára, amit szeretnél kiűzni. Mondj el egy imát, vagy egy mantrát, hogy segítsd az indulatokat.

hogyan végezhető el és értelmezhető egy tojás tisztítása

Végrehajtás

Vigyük az előkészített, szobahőmérsékletű vízzel teli poharat az előzőleg megtisztított tojás mellé. A tojást a fejünk felett, majd a füleinknél és az arcunkon végighúzva áthúzzuk rajta a testünk minden részén, amelyre szükség van. Közben arra kell összpontosítanunk, hogy minden negatív energia átvándoroljon a tojásba. Ha szeretnénk, akkor kicsit meghitt hangulatot teremthetünk egy kis gyertyafénnyel.

Pár szó a tojástisztítás végén

Miután végzettünk, töröljük le a tojást és helyezzük egy kis tálba. Figyeljük meg az alakját, a színét és az egyéb jegyeket, amelyek segítenek megérteni az energiamezőink állapotát.

A tojástisztítás végrehajtása

Haladj végig a testeden a tojással

A tojást a fejedtől a lábfejedig húzd végig, miközben elképzeled, hogy a tojás kihúzza belőled a negatív energiákat. Kis köröket húzva mozgasd a tojást, hogy az eltávolítsa a rossz energiákat. Ezalatt imádkozhatsz vagy elengedheted az elméd.

Ha másnak csinálod a tojástisztítást

Ha másnak csinálod a tojástisztítást, óvatosan, kis köröket húzva vezessd végig a tojást a testükön. Mozogj fejről lábfejig lassan, és tartsd őket nyugodtan, hogy könnyen fókuszálhass a negatív energia eltávolítására.

Ha eltörik a tojás

Ha a tisztítás közben eltörik a tojás, új tojással kell kezdeni az egészet.

Törjük fel a tojást a pohárban

A tisztítás után óvatosan törjük fel a tojást a korábban használt vízzel teli pohárba, és igyekezzünk a sárgáját egy darabban tartani. Hagyjuk az egészet 5-10 percig, hogy a vizsgálatra alkalmas jegyek kialakulhassanak.

Mit jelentenek a tojástisztítás eredményei?

A tojástisztítás eredményei azt mutatják, hogy mekkora negatív energiát tapasztaltunk és akár azt is mutathatják, mi okozza a negatív energiákat. Az eredmények kulturális és regionális eltéréseket mutathatnak.

Hogyan olvassuk el a tojástisztítás eredményeit?

Nézzük a pohárba

A tojástisztítás után helyezzük a poharat egy asztalra vagy pulton, hogy közvetlenül belenézhessünk. Vizsgáljuk meg a sárgáját, a fehérjét és a víz színét. Ezután értelmezhetjük az eredményeket az alábbi útmutatók szerint.

Rossz szagú víz vagy vér

Ha a víz vagy a tojás véres és rossz szagú, az azt jelenti, hogy körülötted gonosz szellemek vannak. Ez arra utalhat, hogy valaki használt varázslatot ellened, vagy az is lehet, hogy betegséged vagy betegséged van, amit még nem fedeztél fel.

Végezzünk egy második tojástisztítást, hogy teljesen megszabaduljunk a gonosz szellemektől.

Ha betegséggel vagy egészségügyi problémákkal kapcsolatban aggódik, kérjük, keresse fel orvosát.

Buborékok

A vízben vagy a fehérjében található buborékok azt jelentik, hogy negatív energia került a tojásba. Ez azt jelenti, hogy a tisztító rituálénk sikeres volt. Nagy buborékok arra utalnak, hogy nagyon sok negatív energia került a tojásba. Ebben az esetben javasolt egy második tisztítási rituálé, hogy teljesen megszabaduljon a negatív energiáktól.

Pókháló

A tojásfehérjében lévő pókháló azt jelzi, hogy lehet, hogy gonosz szem nézett rád. Lehetnek apró barna foltok a vízben vagy a tojássárgájában. Ez egy másik jel arra, hogy javasolt egy második tisztítási rituálé, hogy teljesen megszabaduljon a gonosz szemtől.

A pókhálók arra is utalhatnak, hogy egy zavaros helyzetbe vagyunk belesodródva, ami szorongást okoz.

Hogyan értelmezzük a tojástisztítás eredményeit?

Tűk vagy tüskék

Ha tűket vagy tüskéket látunk a vízben, az azt jelzi, hogy olyan emberek vannak körülöttünk, akik rossz szándékkal rendelkeznek. Ők lehetnek az “energia vámpírok”, akik kiszívják a pozitív energiánkat és csak rossz energiákat hagynak maguk után. Vagy csak remélik, hogy nem sikerül neked elérni a céljaidat.

A tojásban arcot látni

Ha arclátást látunk a tojássárgájában, az azt jelenti, hogy van ellenségünk. Ők irigyek lehetnek rád, vagy rosszat gondolhatnak rólad. Próbáld meg kitalálni, hogy kinek az arcára emlékeztet az tojás, mert ez segít megérteni, ki okozza neked a problémát.

Tiszta víz

Ha a víz és a tojás teljesen normálisan néznek ki, az azt jelenti, hogy nem volt negatív energia a testedből, amit kihúzhatnánk. Az érzéseid más okból eredhetnek, de nem szükséges újabb tojástisztítást végezni.

Hogyan távolítsuk el a negatív energiát és tegyünk pozitív változásokat

Ha aggódsz az eredményeid miatt, akkor cselekedhetsz, hogy eltávolítsd a negatív energiát és pozitív változásokat hozz létre az életedben. Használd az egyik ‘s szakértői kurzusait, hogy átvehesd az irányítást az életed felett és megszabadulj a tojástisztítás során talált negatív energiáktól:

Jelenleg azt nézed: Hogyan végezhető el és értelmezhető egy tojás tisztítása?