A “nyelv” emojinak mi az jelentése?

Valaha láttad már az (nyelv) emojit szövegekben, illetve Facebookon, Instagramon és Snapchaten? Talán meglepődnél, ha megtudnád, hogy ezt az emojit sokféleképpen értelmezhetjük, a bolondozástól az udvarlásig! Megmutatjuk neked mindent, amit tudnod kell az (nyelv) emojiról, hogyan használd és hogyan kombináld más mókás emojikkal.

Mit jelent a (nyelv) emoji?

Játszi hangulat

Az (nyelv) emoji általában játszi és vicces hangulatot közvetít. Olyan, mintha nyelvünket kidugnánk valakinek, csak éppen szöveges üzenetben tesszük. Ha valaki viccet mesél neked, vagy ugrat, akkor az emoji használatával kifejezi, hogy csak viccel, és nem akar valódi sértést okozni neked.

“Nálam lesznek játékok ma este! Készen állsz nagyot veszíteni??”

“A filmízlésed SZÖRNYŰSÉGES. Nyilvánvalóan szükséged van egy kis szakértői segítségre!”

Ínyencség kifejezése

Az (nyelv) emoji néha azt jelenti, hogy “fincsi”. Ahogyan száját nyalogatja az ember, ha finom ételekre gondol, úgy lehet az emoji digitális verziója az éhség kifejezésének vagy az étkezés utáni elégedettségnek. Ha valaki beszél az ételről szöveges üzenetben, vagy megoszt egy ételfotót Instagramon, és az aláírásba beleérti az (nyelv) emojit, az azt jelenti, hogy finom volt az étel.

“Ránéztem az étlapra az új mexikói étteremben, és OMG, el kell mennünk oda!”

“Életem legerősebb csirkeszárnyait ettem!”

Szexuális utalás

Az (nyelv) emoji szexuális utalás is lehet. Az emberek ilyen emojit küldenek flörtölés céljából szöveges üzenetben, vagy akár szextinghez is használják. Ha szöveges üzenetben látod a (nyelv) emojit, akkor lehet, hogy a randi vagy élettársad szexre utal. Szexuális tartalom esetén általában más “piszkos” emojikat párosítanak vele.

“Ma éjszaka jól fogjuk magunkat érezni!”

“Az agyad fogom fújni!”

“Ma este nagy buli lesz!”

“Tüzet fogsz látni, miután végeztünk!”

a nyelv emojinak mi az jelentése

Hogyan használd az (nyelv) emojit?

Viccelj valakivel az (nyelv) emojival

A barátaidat ugratni szöveges üzenetekben vagy Facebook-üzenetekben lehet kihívás, mivel nem tudod az arckifejezéseket vagy a hanghordozást felhasználni, hogy megmutasd nekik, hogy viccelsz. Azonban az (nyelv) emojit hozzáadva a játékos szövegeid végéhez, egyszerűen kifejezheted, hogy csak ugratsz.

“Állítom, a legŐRÜLTEBB ötleteid vannak!”

“Előre szólok: később majd leverlek a minigolfban.”

Kifejezheted vele az éhségedet

Ha éhes vagy, vagy éppen finomat ettél, küldj az (nyelv) emojit. Biztosítsd szöveges üzenetben a barátaidat arról, hogy az általuk készített étel abszolút finom volt, vagy adhatsz nekik finom ajánlást az emojival. Például:

“Komolyan, nem tudom, hogy csinálod azokat a brownie-kat, annyira finom volt! “

“Az összes halloween-i reklám csak arra sarkall, hogy egy kis édességre vágyjak!”

Használd a flörtöléshez

Ha flörtölni szeretnél a randi vagy az élettársaddal, küldj neki az (nyelv) emojit. Amikor flörtölős és játékos hangulatban vagy, az emojit küldheted a partnerednek, hogy megmutasd, hogy hangulatban vagy a szextinghez. Más emojikat is párosíthatsz vele, mint az (padlizsán), (barack), (taco), és a (izzadó csepp) azért, hogy világossá váljon, hogy a szexuális tartalmú üzenetben az orális szexre utalsz a partnereddel.

A szextingben az (nyelv) emoji a férfi nemi szervet jelöli, az (barack) a női nemi szervre utal, az (taco) a fenékre, míg az (izzadó csepp) az orgazmust jelenti.

“Az elmúlt éjszakáról gondolkodom… annyira jó volt!”

“Tehát, az elmúlt éjszaka. Mikor lehetne újra ilyen programunk?”

“Mikor találkozhatunk újra? Már hiányzol!”

Hogyan reagálj az (nyelv) emojira?

Nevetj az ugratáson

Ha a barátod ugratni kezdi a szöveges üzeneteidben, akkor a legegyszerűbb válasz, ha együtt nevetsz velük, és visszaugratsz egy saját viccel. Az (nyelv) emoji játszi hangulatot ad az üzenetváltásnak, így használj (nevető arc) emojit, vagy ugrasd vissza a barátodat, és párosítsd egy másik emojival, ami azt mutatja, hogy te is csak viccelsz, például a (kacsintó arc) vagy az (őrült arc) emojival.

“Haha, nem tudom, miről beszélsz! Szerintem a filmízlésem kiváló!”

“Azt kívánod, hogy jobb legyél Mario Partiban, mint én! Játék van!”

Kommentálj az ételfotóra

Ha valaki posztol egy képet Facebookon vagy Instagramon az ételéről, akkor reagálj és mondd el neki, milyen nagyszerűen néz ki! Akár kérj is receptet, ha kíváncsi vagy, vagy kérj egy bemutatót, ha legközelebb együtt lesztek.

“Wow! Te készítetted ezt a tortát? Gyönyörűnek néz ki, és biztosan nagyon finom is!”

“Kellene a recept a fokhagyma-pesto-hoz. Nagyon finomnak hangzik!”

Válaszolj szexi üzenettel

Egy forró üzenet az (nyelv) emojival kitűnő nyitány egy szextinghez az élettársaddal. Enthusiastikusan válaszolj, ha az emojit használják, hogy leírják, mit akarnak veled tenni, és kínálj saját “piszkos” emojipárosításokat, hogy szíve hevesebben verjen.

“Tetszik, hogy merre haladunk! Mit szeretnél csinálni a következő lépésben?”

“Két ember játszhat ebben a játékban! Van néhány ötletem…”

Emojik, amiket kombinálhatsz az (nyelv) emojival

Párosítsd az (nyelv) emojit más emojikkal, hogy több jelentést adj neki. Párosíthatod élelmiszer-emojikkal, hogy leírd, milyen finomat ettél, vagy romantikus emojikkal, hogy szexi szöveget küldj a partnerednek. Például:

jelenti, hogy “csípős”.

jelenti, hogy “szomjas”.

jelenti, hogy “nyal”.

és együtt mindkettő azt jelenti, hogy “orális szexet szeretnénk”.

Mi a különbség az (nyelv) emoj és az (arc nyelvvel) emoj között?

Az (arc nyelvvel) emoj viccesebb, mint az (nyelv) emoj. Míg az (nyelv) emoj szexuális célú utalásra használható, az emoj főként poénokkal és ugratásokkal van párosítva a szöveges üzenetekben. A kiszemelted lehet, hogy üzen neked valami merész dolgot, majd ha nem reagálsz pozitívan, visszavonhatja, és azt mondhatja, csak viccelt.

“Tudod, nagyon aranyos vagy.”

“OMG, te is szereted a Gyűrűk urát? Azt hiszem, ez a sorsunk! “

A (face with tongue) emojinak is van egy jelentése: “Izgatott vagyok!”

Az emojinak boldog arca és nyitott szája intenzív lelkesedést is jelképezhet. Használd, ha valamiért nagyon izgatott vagy, és ki szeretnéd fejezni az izgalmadat szöveges üzenetben vagy a közösségi médiában.

“Ma este olyan szuper lesz! “

“Kedvenc előadóm holnap új zenéket dob ki! OMG!”

A (face with tongue) emojivel is kifejezheted a humort.

Az arckifejezések, mint a , , és lehetnek együtt vagy alternatívaként is használva.

Az (arc étellel) emojival leírhatod, milyen finomat ettél.

Az (kacsintó arc nyelvvel) emojit ugratásra vagy flörtölésre használhatod.

Az (őrült arc) emojit ugratásra vagy őrültségre használhatod.

Az (összehúzott szemek nyelvvel) emojival pedig a móka és a nevetés kifejezhető.

Jelenleg azt nézed: A “nyelv” emojinak mi az jelentése?